Få sikret din Joomla hjemmeside imod hackerangreb

Stop hackeren før han stopper din hjemmeside!

Med en sikkerheds- og hackerforsikring kan du...

- Føle dig sikker på…

…at sikkerheden på din hjemmeside ALTID er optimal.

- Sove roligt om natten…

…fordi du ved din hjemmeside er beskyttet.

- Være tryg ved...

…at hjemmesiden altid er vedligeholdt med de seneste sikkerhedsopdateringer.

- Stole på at dit data…

…opbevares sikkert og professionelt på 3 forskellige fysiske lokationer.

 

Joomla sikkerheds- og hackerforsikring

kr. 395,- ex. moms pr. måned
 


En Joomla sikkerheds- og hackerforsikring indeholder:

Sikkerhed

Sikkerhedsoptimering af din Joomla hjemmeside.

Backup

Daglig backup af hjemmeside og database.

Overvågning

Oppetid på hjemmeside overvåges.

Opdatering

Løbende opdatering af JoomlaDen pågældende webhotel-leverandør er ansvarlig for driften af serveren, som hjemmesiden ligger på. Bahnhof reklame- og webbureau frasiger sig ethvert ansvar for evt. problemer med serveren. Forudsætningen for sikkerheds- og hackerforsikringen og sikkerhedsoptimeringen er, at hjemmesiden ikke er hacket. Optimeringen af sikkerheden på din Joomla CMS hjemmeside starter altid med en scanning og analyse af hele mappe- og fil-strukturen på hjemmesiden.
Invalid Navn
Invalid E-mail
Invalid Besked

Har du nogensinde prøvet at møde ind på kontoret, og så opdage at din hjemmeside er blevet hacket eller webhotellet har suspenderet hjemmesiden, fordi de har fundet inficerede filer?

Hvad nu? Ingen er interesseret i at potentielle og eksisterende kunder møder hjemmesiden med “Hjemmesiden er blevet suspendereret” , “THIS SITE HAS BEEN HACKED BY XXXX” eller endnu være “Denne hjemmeside kan være skadelig for din computer”. Din virksomhed er online for at lave penge - ikke miste dem pga. af nogle hackere har besluttet at hacke din hjemmeside.

Som så mange andre open source CMS bliver Joomla også udsat for hacker-angreb. Det er derfor vigtigt, at tage alle mulige forholdsregler for at beskytte din hjemmeside og konstant holde sikkerheden optimeret.

I den travle hverdag kan man hurtigt glemme teknikken, når der er gang i forretningen og der er fokus på salg og lave spændende indhold til hjemmesiden. 

Hvis din Joomla CMS hjemmeside og installerede udvidelser er outdated versioner, så kan din hjemmeside hackes - LIGE NU!

Hvis din hjemmeside er blevet hacket eller du blot vil sikre dig, at ingen hackere kan komme ind, så kan vi hjælpe dig. Med vores sikkerhedsaftale sikkerhedsoptimerer og beskytter vi din hjemmeside mod hackere og sikkerhedssvagheder.

  • Vi sikkerhedsoptimerer din Joomla CMS hjemmeside for at forhindre hacker-angreb
  • Vi holder hjemmesidens sikkerhed optimal ved proaktivt at holde Joomla og installerede udvidelse sikkerheds- opdateret
  • ...og vi laver selvfølgelig backup mindst 1 gang i døgnet!
Ring til os
Skriv til os