Online markedsføring - Tilfreds med omsætningen?

Online markedsføring - Tilfreds med omsætningen?

Skal I have mest ud af jeres markedsføringsbudgetter, er online markedsføring en meget effektive metode. Med den korrekt online markedsføringsstratigi er der mulighed for at skabe mange nye potentielle kunder til din hjemmeside. Det drejer sig i høj grad om, at vi får konverteret de besøgenden til kunder.

Online markedsføring er lidt et vidt begreb, der dækker over al annoncering på internettet. Dertil kommer der nogle discipliner som f.eks. søgemaskineoptimering, ppc, sociale medier, måling og statistik.

Opnå optimal effekt af dine markedsføringsbudgetter gennem en velplanlagt og struktureret online markedsføringsstrategi.

ONLINE MARKEDSFØRING - der omsætter.

 
Skaf flere kunder ved hjælp af en 
bedre synlighed på internettet. 
Online markedsføring der omsætter!

Definering af søgeord

Vi analyserer jeres søgeord og finder ud af hvor mange der rent faktisk søger på dem. Derefter arbejder vi med at optimere søgeordene og samarbejde med kunden.

Analyse af hjemmeside

Er hastigheden på jeres hjemmeside optimal? Er der nogle fejllinks på hjemmesiden? Er den korrekt programmeret og overholder den standarder?

 

Linkbuilding

Linkbuilding går ud på at lave links til og fra jeres hjemmeside.
Links til og fra din hjemmeside er en vigtig faktor i forbindelse med søgemaskineoptimeringen. Links til og fra jeres hjemmeside løfter jeres søgemaskineoptimering til et noget højere niveau. Google kan se hvor mange links der er til og fra jeres hjemmeside. Jo flere relevante links der kan laves, jo mere betydning anser Google jeres hjemmeside for at have.
Linkbuilding er derfor en vigtig faktor, når vi skal have arbejde på en god placering til jeres hjemmeside på Google.

Google Adwords

Google AdWords er et simpelt system til indkredsning af trafik til jeres hjemmeside ved hjælp af søgeord, hvor jeres hjemmeside hele tiden kan være synlig og øverst på Google - hver gang. Hvordan fungerer det?
Lad os sige du er en blomsterhandler med butik i centrum af Århus. Hvis nogen Googler "Århus blomsterlevering" vil en annonce for din virksomhed poppe op ved siden af søge resultaterne. Dette vil øge chancerne for,at din hjemmeside er den, at kunden vil bestille blomster fra.
Google Adwords er et omkostningseffektivt system, hvor du kun betaler, når nogen klikker annoncerne. Der tilhører et omfattende statistik-system med månedsrapporter, der sikrer  at du ved præcis, hvor effektive dine Google AdWords annoncer er.

Invalid Navn
Invalid E-mail
Invalid Besked
Ring til os
Skriv til os