Læs mere om medarbejderne fra Bahnhof reklame- og webbureau

Skal vi bygge en bro?

En bro mellem din virksomhed og dine kunder? Mellem problemet og løsningen? Fra det du ønsker til udførelsen i virkeligheden?

Det er dét, vi hjælper vores kunder med.

Vi udvikler og designer et stærkt fundament, en ny løsning, der skaber en relevant forbindelse og relation mellem dig og dine kunder.

Mød os her:

 
Team Bahnhof
Senior Designer & Kreativ Direktør
Senior Udvikler & Partner
Grafisk Designer
Kommunikationsrådgiver
Systemudvikler & Programmør
Dig?
KLIK HER

Det handler om dine kunder

I Bahnhof ved vi, hvad det betyder for dig og din virksomhed at have muligheder. Muligheder for at udvikle sig, skabe vækst og nye resultater. Om det handler om at forbedre kundeoplevelsen, en ny teknisk webløsning, eller udvikle på et koncept, er vores blik vendt mod brugerne – dine kunder. I den sidste ende er det dem, det hele handler om.

Det er der vi gør en forskel, og det er måden vi gør det på.

Vi er ikke bare en tilfældig levendør. Vi er din samarbejdspartner, der hjælper dig og din virksomhed i mål, ved at biddrage med det vi er bedst til.

Bahnhof er en strategisk passions- og datadrevet kreativ virksomhed. Vi er et fællesskab af erfarne eksperter, dygtige og løsningsorientrede medarbejdere, samlet et sted.

Vores historie: fra konkurrenter til partnere i Bahnhof

Bahnhof reklame- og webbureau er en fusion af den grafiske design virksomhed breinholtandersen og Joomla-webbureauet Joomlakonsulenten.

Efter vi havde samarbejdet om adskillige opgaver, var det naturligt for os, at tage et nyt skridt og fusionere vores virksomheder. Det var en nem beslutning, da det ville betyde, at vi ville kunne imødekomme vores kunders behov på et helt nyt og højere niveau.

 

 

Vi hedder Bahnhof – den kreative banegård

Navnet Bahnhof refererer til vores fine adresse på perronen i DSBs tidligere billetkontor. Vores kontor er blevet et kreativt samlingssted, hvor der skabes nye projekter, spændende idéer og er rammen om en inspirerende dagligdag for alle, der kommer forbi.

Invalid Navn
Invalid E-mail
Invalid Besked
Ring til os
Skriv til os