Design og udvikling af professionelle hjemmesider

mac-avk-plastDesign og udvikling af hjemmeside

Hjemmesiden er det første stop, når nye potentielle kunder og andre vil lære jeres virksomhed at kende.

Derfor skal jeres hjemmeside være synlig, brugervenlig og have et tidsvarende design.

Hos Bahnhof reklame- og webbureau udvikler hjemmesider, der matcher jeres og den primære målgruppes behov.

 

 

 

Hjemmesiden er jeres station på internettet 

 

wallume-web-ref1stauning-web-ref1nappy-web-ref1orstad-avis-ref1

 

 

 

dev 

 

Skal du have udviklet en hjemmeside?

Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Indtast en besked!
Invalid Input


dev

 

Hvad koster en hjemmeside?

For at give jer det bedste tilbud på udvikling af en hjemmeside, er det vigtigt at vi har en beskrivelse af opgavens omfang.

I er altid velkommene til at ringe eller sende en mail til kontakt@derbahnhof.dk for at få en uforpligtende snak om jeres behov.

 

dev

 

Køreplan for hjemmeside design og udvikling

Her er jeres rejsebeskrivelse for trinene udviklingen af en hjemmeside:koereplan-for-ny-hjemmeside dev

 

1. trin)

Indhentning af information

Den vigtigste forudsætning for, at jeres hjemmeside bliver en succes er vores kendskab til jeres virksomhed. Vores viden og erfaring om design, teknologi og kommunikation er stor, men det vigtigste er information-vedr-opbygning-af-hjemmesidejeres input, ønsker og krav til hjemmesiden.

Vi besøger gerne jeres virksomhed for at få en bedre fornemmelse af jer. Det giver os de bedste forudsætninger for den videre proces.

Vi vil gerne vide mere om:

Formålet med hjemmesiden

Hvad er formålet med hjemmesiden? Ønsker I at sælge et produkt eller en ydelse? Ønsker I at kunder skal tage kontakt eller er formålet noget helt andet – f.eks. at dele informationer?

 

Målgruppen

Er der en bestemt type målgruppe I henvender jer til? Det er vigtigt at vi sætter os ind i målgruppens sted, når vi opbygger og designer jeres hjemmeside.

  

Indhold

Hvilke oplysninger søger jeres målgruppe efter på hjemmesiden? Søger de efter specifikke oplysninger, en bestemt vare eller en online bestilling?

På baggrund af denne dialog går vi i gang at analysere jeres branche og målgruppe. Derefter udfærdiger vi et tilbud og sender til jer.


 

dev

 

 

2. trin)

Planlægning

Vi bruger alle de indsamlede informationer til at planlægge udviklingen og implementeringen af hjemmesiden.

I forhold til det tekniske setup hjælper vi jer med at beslutte hvilke teknologier, der vil være det mest optimale valg i forhold til jeres behov og ønsker.

Vi udarbejder et sitemap, som er en grafisk model over hjemmesidens struktur. Det giver et overblik og fremmer arbejdet med brugervenlighed og hver enkelt sides indhold.

Ved større hjemmesider udarbejdes en udvidet produktionsplan, hvor udviklingen af hjemmesiden bliver delt op i mindre milestones.


planlaegning-af-hjemmeside

 

 

 dev

 

3. trin)

Design af hjemmeside


fugleI arbejdet med den grafiske del er informationerne og analysen af målgruppen vigtige. Der er f.eks. stor forskel på om designet er til teenagere eller bankkunder.

En anden vigtig faktor i designfasen er integration af elementer som firmaets logo og farvetema. Det styrker den visuelle identitet og giver en rød tråd i kommunikationen.

Når vi har udarbejdet et udkast til hjemmesiden i form af forside og undersider, så fremsender vi en præsentation af vores idéer. Derefter tager vi en dialog - enten ved et møde eller telefonisk .

Når designet er godkendt, kan vi gå videre til det næste trin - udvikling af hjemmesiden.

 

 

dev

 

 

4. trin)

Udvikling af hjemmeside

Den indledende manøvre er at få et overblik over hvilke funktioner, der skal være på hjemmesiden og som passer til jeres målgruppe. Dernæst skal hjemmeside designet konverteres til en Joomla skabelon (læs: programmeres), så designet kan opsættes i Joomla.

Joomla kan konfigureres lige som I ønsker det med de nøjagtige funktionaliteter, som I ønsker. Findes der ingen eksisterende Joomla udvidelser, så kan vi programmere dem til jeres hjemmeside.  

 

dev

 

5. trin)

Test og færdiggørelse

Når programmering og opsætningen af hjemmesiden er færdigt, kører vi flere stress tests for at sikre kvaliteten af hjemmesiden.

Vi sikrer os, at hjemmesiden vises korrekt i forskellige browsere samt på mobile enheder.

Hjemmesiden ligger i denne testfase på vores server, hvor det kun er jer og os der har adgang til. Når alt er gennemtestet og I har godkendt siden, flytter vi siden over på jeres webhotel.

Her tester vi atter at alt fungerer korrekt.

Hjemmesiden er nu synlig for offentligheden.

 

 

dev 

 

6. trin)

Vedligeholdelse af hjemmeside

Joomla er et Content Management Systemer (CMS), som gør det muligt for jer selv at vedligeholde indholdet på hjemmesiden. Via den tilhørende hjemmeside administration kan I oprette, ændre, uploade m.m. indhold helt uden kendskab til programmering. Hvis I har lidt erfaring med Word, så vil I hurtigt finde jer til rette på jeres nye Joomla hjemmeside.

 

 

 dev

 

Responsiv hjemmeside

Responsiv betyder at hjemmesiden tilpasser sig uanset skærmstørrelse og enhed.

Mange besøgende anvender mobiltelefon eller tablet, derfor er det vigtigt at få optimeret indholdet på jeres hjemmeside til disse enheder.

 

responsiv-hjemmeside-computerresponsiv-hjemmeside-tablets-ipadresponsiv-hjemmeside-smartphones-iphone

 

 dev

 

Mobil hjemmeside

Til mobiler kan vi optimere hjemmesiden yderligere, så den vises i en forsimplet form. Fordelen ved en mobil version af hjemmesiden er, at indholdet kan præsenteres mere brugevenligt og overskueligt på mobilens skærm.

 

mobil-side-orestad-avis

 

 

qrkode-bahnhof-reklame

Scan denne kode

og se vores mobile hjemmeside