Online markedsføring - bedre synlighed på internettet

online-markedsforing

Tilfreds med omsætningen?

Skal I have mest ud af jeres markedsføringsbudgetter, er online markedsføring en meget effektive metode. Med den korrekt online markedsføringsstratigi er der mulighed for at skabe mange nye potentielle kunder til din hjemmeside. Det drejer sig i høj grad om, at vi får konverteret de besøgenden til kunder. 

Online markedsføring er lidt et vidt begreb, der dækker over al annoncering på internettet. Dertil kommer der nogle discipliner som f.eks. søgemaskineoptimering, ppc, sociale medier, måling og statistik.

Opnå optimal effekt af dine markedsføringsbudgetter gennem en velplanlagt og struktureret online markedsføringsstrategi.

ONLINE MARKEDSFØRING - der omsætter.

 

 

 

 

Online markedsføring

 

Skaf flere kunder ved hjælp af en 

bedre synlighed på internettet. 

Online markedsføring der omsætter!

 

 

 

abcDefinering af søgeord

Vi analyserer jeres søgeord og finder ud af hvor mange der rent faktisk søger på dem. Derefter arbejder vi med at optimere søgeordene og samarbejde med kunden.
anbefaling-af-soegeord

 

 

 

 

 

 dev

 

analyse-af-soegeordAnalyse af hjemmeside

Er hastigheden på jeres hjemmeside optimal? Er der nogle fejllinks på hjemmesiden? Er den korrekt programmeret og overholder den standarder?

 

analyse-af-hastighed-af-hjemmeside

 

 

dev

 

linkbuilding-bahnhofLinkbuildinglinkbuilding-strategi

Linkbuilding går ud på at lave links til og fra jeres hjemmeside.

Links til og fra din hjemmeside er en vigtig faktor i forbindelse med søgemaskineoptimeringen. Links til og fra jeres hjemmeside løfter jeres søgemaskineoptimering til et noget højere niveau.

Google kan se hvor mange links der er til og fra jeres hjemmeside. Jo flere relevante links der kan laves, jo mere betydning anser Google jeres hjemmeside for at have.

Linkbuilding er derfor en vigtig faktor, når vi skal have arbejde på en god placering til jeres hjemmeside på Google.

 

 

 

 

 dev

 

 

adwordsGoogle Adwords

adwords

Øg omsætningen med Google Adwords annoncer, der vises ved siden af Google søge​​resultaterne. Skab trafik til jeres hjemmeside. Læs mere.

 

 

 

 

dev

 

 

Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Indtast en besked!
Invalid Input