Læs mere om gutterne fra Bahnhof

Hos Bahnhof reklame- og webbureau har vi lært noget om grundighed, arbejdsomhed og præcision
hos vores tyske naboer.

 

 om rune breinholt andersenom michael soenderup nielsen

 om allan bay andersenom anne mette hermann


 

dev 

 

 

rune-og-michael-om-bahnhof-reklamebureau

Sammen er vi stærkere!

Bahnhof reklame- og webbureau er en fusion af den grafiske virksomhed breinholtandersen og Joomla-webbureauet Joomlakonsulenten

Efter at have samarbejdet om både størrere og mindre opgaver, virkede det naturligt for os, at tage det store skridt og fusionere vores firmaer. Denne beslutning var nem, da den ville betyde at vi ville kunne imødekomme vores kunders behov på et helt nyt og højere niveau. 

Navnet Bahnhof referer til vores fine adresse i DSBs tidligere billetkontor i Hadsten. Vi ønsker at vores kontor vil være med til at skabe nye projekter, idéer og være rammen om en inspirerende dagligdag for alle, der kommer forbi.  

 

streg

 

breinholtandersen-joomlakonsulenten-bliver-til-bahnhof-reklame-og-webbureau

streg

 

  

Michael Sønderup Nielsen

Seniorudvikler / Partner
Michael@derbahnhof.dk

michael-sonderup-nielsen-staaendelinkedin-icon twitter-icon google-plus-ikon

 Rune says: "Michael må være den ubestridte mest kompetente Joomla CMS ekspert, der nogensinde har snakket dansk - eller tysk for den sags skyld".


Tilfældig fact om Michael

Har set TopGun 443 444 gange and counting, og er den stolte ejer af både "Special edition", "Extended version" og "Directors cut". Vidste du at Goose var den eneste, der ikke kastede op under træningen? Michael har en kopi af manuskriptet stående i bogreolen og har læst det flere gange.

 

Hvor får Michael inspirationen fra?

Svæveflyvning har altid været en stor del af Michaels liv, og han har fløjet siden han var 17 år. Følelsen af frihed, spændingen og det tekniske ved flyvningen, har altid været en del af Michaels motivation og inspiration. Har engang fløjet over 250km uden at vingerne var spændt fast. 

 

All-time drøm

Michaels største drøm er, at han sidder i et stort passagerfly på vej til Maldiverne, og at der pludseligt lyder en panisk stemme over højtalerne "Er der en pilot tilstede?". 

 

Den person jeg ville ønske jeg kunne møde

Man skulle næsten tro at det var Tom Cruise, men nej. Michael kunne godt tænke sig at møde opfinderen af plastik-dimserne for enden af snørrebåndene - det er da godt fundet på!?!

 

Ting, der virkelig forbløffer Michael

Noget der forbløffer Michael, er at delfiner kun efter et par ugers fangeskab, har trænet folk til at stå på kanten af bassinet og kaste fisk til dem.

 

Ting Michael bruger tid på i arbejdstiden

Joomla CMS nørderi, udvikling og programmering, komplekse opsætninger af Joomla backend, de-hacker Joomla hjemmesider, opgradere Joomla 1.5 og 2.5 hjemmesider til Joomla 3.5 og laver geniale Joomla fix. 

 


dev

Rune Breinholt Andersen

Art director / Partner
Rune@derbahnhof.dk

behance-icon   linkedin-icon   twitter-icongoogle-plus-ikon

Michael says: "Rune er absolut den dygtigste og mest professionelle grafiker jeg kender. Rune er altid i bevægelse, og når idéerne popper frem, vandrer han rundt på kontoret som en løve i et bur".

rune-breinholt-andersen-staaende

Tilfældig fact om Rune

Har siddet klistret foran tv'et som barn for at følge med i engelske fodboldkampe i Tipslørdag på DR. Samtidig med at se fodbold, spillede Rune også sammen med sin far på kampene, og det lykkedes at ramme 13 rigtige i en alder af 12 år.

 

Hvor får Rune inspirationen fra?

Ideerne kommer oftest når Rune kan få tømt sit hoved. Det mest effektive er en løbe tur. Så hvis du ser Rune komme løbende med en blyant og en blok papir, er det ganske normalt.

 

All-time drøm

At blive fast spiller på Brøndbys førstehold.

 

Den person jeg ville ønske jeg kunne møde

Johnny Cash (The Man in Black)! En inspirerende og kreativ sanger, der desværre er gået bort. Rune ville ønske, at han kunne have deltaget i en koncert med Johnny, men nu nøjes med at lytte til hans melankolske sange. 

 

Ting, der virkelig forbløffer Rune

At der findes folk derude, der selv laver forårsruller

 

Ting Rune bruger tid på i arbejdstiden

Rune er en detajleorienteret grafiknørd, der oftest sidder foran skærmen og løser grafiske opgaver eller vandrer rundt på kontoret, fordi han ikke kan sidde stille.

 

 

Vil du vide mere omkring os?

Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Indtast en besked!
Invalid Input