Dandomains samarbejdspartner indenfor Joomla support


Det siger vores kunder:

 

Kvalitet lige til tiden!
stjerner

Bahnhof har udført en hel del små opgaver, som alle blev udført yderst tilfredsstillende, til rimelig pris og lige efter tidsplanen. Som virksomhed sætter man pris på, at tingene bliver lavet til tiden og kvaliteten er i top. Der er der garanti for her og derfor kommer vi igen med vores næste projekt.


Steffan Hansen, GlobalCityBreak

 
 

Har aldrig oplevet så kort svar tid!

stjerner

Jeg kan på det stærkeste anbefale Bahnhof reklame- og webbureau - jeg har aldrig oplevet at få så hurtigt svar, eller få udarbejdet en rækker opgaver så hurtigt som ved dem. De har hjulpet os med at få sat en webshop op, og jeg må sige det spiller max! Man kan også beskrive det med 3 ord: Hurtigt, enkelt, nemt!


Nicolai Schøjdt Christensen, Sportsudstødning
brug-for-joomla-support

 

 

 

Vi stiller spørgsmålene, som får dig på rette spor

Noget nager dig i dit arbejde med Joomla, og irritationen bliver endnu større, da du ikke kan finde ud af, hvad problemet er.

Vi kan hjælpe dig, og vi sørger for at få stillet de spørgsmål, der skal til, for at finde frem til problemets kerne. Der efter får du kyndig hjælp, som bringer dig videre i dit arbejde med Joomla.

Vi har mere end 15 års erfaring med Joomla CMS.

Det er uforpligtende at kontakte Bahnhof – ring på 71 99 06 99 eller send en mail på kontakt@derbahnhof.dk.Vi udvikler også
hjemmesider fra bunden

Se udvalgte referencer her

 

 

 

Hurtig hjælp og utrolig god service samt knowhow

stjerner

Jeg kan kun anbefale Bahnhof! De yder en super god service, og problemet bliver ofte løst indenfor få timer. De hjælper også med småfejl, uden beregning, og det er et kæmpe plus i min bog. Det viser, at de engagerer sig i opgaven og udøver god kundeservice. Bahnhof har et meget stort kendskab til Joomla, og leverer hurtig hjælp, så derfor kan jeg kun give thumbs up. Tina Torp Aaby, Barnmedbriller.dk